戍歲祝福萬事順 狗年兆豐五穀香....人生過客,相互為緣,共營心因,共結 善緣,相伴感恩。 活 著 就 是 勝 利,掙 錢 只 是 遊 戲,健 康 才 是 目 的,快 樂 才 是 真 諦!

2014年6月18日 星期三

小丘丘新遊戲發行了...敬請下載賜教!

小丘丘繼MAD DRAGON














https://itunes.apple.com/us/app/mad-dragon/id622171104?m

於2014年6月15日推出新遊戲寵物樂園故事!
敬請下載試玩賜教!


Pet Paradise Story - Launch Trailer (Free puzzle adventure game)



Description


*****FUN! Pet Paradise Story is a delightful match 3 puzzle adventure designed for everyone to enjoy! Join our happy dog, grumpy cat and friendly guinea pig for their exciting journey!

Switch and slide the board of delicious
iOS版:http://bit.ly/pp_iOS   
安卓版http://bit.ly/pp_gp        














沒有留言:

張貼留言